Loading...
Oro Commerce2018-09-27T21:00:00+02:00

Gi B2B-kunden den moderne online shoppingopplevelsen de forventer.

Måten B2B-bedriftene gjør forretninger på, endrer seg, og overgangen til å selge på nettet er kjernen i den transformasjonen. For B2B-bedrifter er e-handel ikke lenger valgfritt, det handler om overlevelse.

ORO Commerce

OroCommerce en “open-source” e-handels plattform med et klart fokus på B2B markedet.

Vi hjelper firmaer med å betjene sine kunder mer effektivt og lønnsomt, ved å utnytte mulighetene fullt ut i OroCommerce.

Implementasjon og Support

I tillegg til å bygge en funksjonsrik B2B-plattform skreddersydd for dine behov, sørger vi også for at den alltid er oppe og alltid er klar til å ta imot bestillinger. Vårt service og support team er der for deg når du trenger oss.

Forbedret kundeopplevelse

En B2B side må kunne håndtere mange flere produkter og variasjoner enn B2C. Derfor er smart UX-design avgjørende. Vi bygger effektive B2B-butikkfonter som ikke bare er brukervennlige og skreddersydd for kundenes behov, men også gjør det enkelt og raskt å bestille.

Egendefinerte funksjoner og optimalisering

Vår spesialitet er å kunne forstå bedriftens forretningsbehov, så vi kan tilpasse og utvikle OroCommerce til fullt ut å dekke disse. Ved å kartlegge produktdata og implementere nødvendige tilpasninger kan vi optimalisere strukturen på nettbutikken din, og sikre deg de resultatene du etterstreber.

Sømløs integrasjon

Din e-handelsside kan være selskapets nav, som samler inn data fra alle andre elementer. Vi har muligheten til å tilby alle verktøy som trengs for å nå dine forretningsmål, ved å integrere ulike tredjeparts programvarer som: ERP, POS, CRM, BI, PIM, WMS, Marketing-automation, OMS og mer.

Bestill en gratis konsultasjon med en OroCommerce spesialist fra YDP. Vi vil gå gjennom funksjonene og mulighetene til denne løsningen, og diskutere hvordan det kan passe inn i E-handels planer og bli tilpasset til din virksomhet.

PRAT MED OSS

Hvorfor ORO?

OroCommerce fokuserer fullt ut på B2B ecommerce markedet. De spesifikke verktøyene og funksjonene gjør denne plattformen unik i forhold til andre eksisterende netthandels-løsninger.

Key Features:

  • Fully personalized customer experience
  • Multiple price lists and contract pricing

  • Configurable order submission process

  • Quote-to-order feature

  • Advanced system of reports and data insights

  • Support for multiple brands and businesses within one website

OroCommerce + OroCRM

OroCommerce er bare et av flere produkter fra Oro Inc. Tidligere lanserte det ambisiøse Oro teamet, OroCRM, et brukervennlig CRM med innebygd automatiseringsverktøy for markedsføring. Spesifikt tilpasset behovene til e-handelsentreprenører, som sammen med OroCommerce utgjør de en fullverdig løsning til bedrifts markedet.

360° B2B eHandels plattform

Oppdraget for teamet bak Oro Inc. var å utvikle innovative teknologiske løsninger som vil gi en ny generasjon av selgere verktøy til å kunne jobbe mer effektivt og målrettet, og hjelpe bedriften sin til å vokse raskere i et stadig mer utfordrende marked.

 

To produkter, en løsning

OroCommerce leveres med OroCRM integrasjon som standard. Hvis du allerede bruker OroCRM, kan vi enkelt installere OroCommerce og integrere det sømløst. Du kan ha salgs-, markedsførings-, kundesupport- og e-handel alt i ett. Da kan du enklere forstå kunde-reisen og gi dem en uovertruffen kundeopplevelse.

 

 

Klar til å gå digitalt?

Bestill en konsultasjon