Loading...
Om YDP2019-04-05T09:48:05+02:00
tree

Netthandel i Norge har hatt en eksplosiv vekst på 74% de siste 4 årene og passerte 100 mrd. kroner i 2017, men fokuset på bedriftsmarkedet har enda ikke kommet for fullt. Dette til tross for at markedet både er vesentlig større og hver enkelt kunde handler for mer enn i privatmarkedet.

Kompleksiteten rundt et salg mellom to bedrifter skal ikke undervurderes og etablerte rutiner er vanskelige å bryte. For å løse de rent tekniske utfordringene er det en kritisk suksessfaktor at de menneskene som skal løse oppgaven har både innsikt og erfaring rundt det menneskelige aspektet.

I YDP har vi samlet et knippe fageksperter som har komplementerende spisskompetanse som sikrer at prosjektet ikke bare blir levert i henhold til forventninger, men passer også på at menneskene som skal bruke løsningen får den støtten de trenger internt i firmaet.

Knut Larvoll
Knut LarvollCEO
Knut har mer enn 30 års toppledererfaring fra norske firmaer i alt fra varehandel til logistikk. Han var med å etablere og lede en av Norges største møbelbutikker på 90-tallet før han tok over som CEO i en av Norges ledende leverandører av logistikk- og automasjonsløsninger.
Bård Larvoll
Bård LarvollCMO
Bård har jobbet som strategisk leder for selskaper innen IT, bil og arbeidsutstyr de siste 10 årene, i tillegg til å forelese på masternivå om Strategisk Planlegging på Edinburgh Business Schools (2006-2014) og the English School of Business, Cambridge (2006-2013).
Sasha Stankovic
Sasha StankovicCTO
Sasha startet opp sitt første IT-selskap for over 20 år siden, og har etablert seg som en stor Magento leverandør i USA. Gjennom sitt engasjement her etablerte han tette bånd med grunnleggerne av Magento, og etter at de solgte firmaet til eBay i 2011 har de jobbet med å lansere en ny salgsplattform skreddersydd for B2B-markedet.

Teknologi vi bruker

ORO
Magento
Klarna
Pimcore

Klar til å gå digitalt?

PRAT MED OSS